Kooklessen

Spelenderwijs leren koken met zelf geoogste groenten, kinderen en tieners gaan aan de slag in de keuken met pure en verse ingrediënten uit eigen moestuin. Of schrijf je in voor onze Kookles voor volwassenen, voor iedereen die graag extra tips en technieken leert om te schitteren in de keuken.

Spelenderwijs leren koken

voor kinderen vanaf 9 jaar

Wat is er leuker dan koken met zelf geoogste groenten? We bekijken elke keer wat de moestuin ons te bieden heeft en gaan hiermee aan de slag in de keuken. Wat we elke week eten is dus telkens een lekkere verrassing!

Koken level 2

voor coole tieners vanaf 12 jaar

Hoe leuk is het om zelf je lievelingsgerechten te kunnen klaarmaken! Laat die saaie maaltijden maar voor wat het is en ga zelf aan de slag met pure en verse ingrediënten uit eigen moestuin.

Kookles voor volwassenen

voor iedereen die graag extra tips en technieken leert om te schitteren in de keuken

Ook voor deze reeks lessen starten we altijd op basis van verse groenten uit de moestuin. We komen 1 keer per maand samen en koken telkens een compleet menu. Hierbij besteden we aandacht aan diverse snij-en bereidingstechnieken en komen heel wat tips en tricks aan bod om zowel vlees- als visgerechten nog smaakvoller te maken.